Aantal artikelen:
Subtotaal:
0
€ 0.00
empty

Koffiemachines, gereviseerd met garantie! Tevens onderhoud en reparatie.

home   /   reparatieservice

Reparatie- en Onderhoudsservice

Heeft u een defect aan uw eigen machine? Reparatie is in veel gevallen mogelijk en uiteindelijk ook beter voor het milieu én uw portemonnee. 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Wij repareren elk merk/type machine, ook als deze niet bij ons gekocht is.  

Wij zoeken uit wat het defect is en laten u vooraf weten wat de kosten van de reparatie zijn. Voor onderzoekskosten berekenen wij € 35,00. Besluit u om de machine bij ons te laten repareren, dan brengen wij dit in mindering op de reparatiekosten. 

Wij berekenen binnen Flevoland, uitgezonderd Almere, géén voorrijkosten. Voor Almere is dit € 20,00, voor buiten Flevoland, binnen een straal van maximaal 100 km vanaf Dronten, is dit bedrag € 50,00.  

Uiteraard kunt u ook van de gelegenheid gebruik maken om uw machine volledig te laten reviseren met vervanging van kwetsbare onderdelen. Uw machine kan dan weer jaren mee! Vraagt u ons naar de kosten en mogelijkheden.  

Regelmatig onderhoud is de beste manier om storingen te voorkomen!

Die zorg nemen wij u graag uit handen met ons onderhoudsabonnement.

Voor een vast bedrag per jaar wordt uw machine regelmatig volledig gereinigd, nagekeken en vervangen wij indien nodig kleine onderdelen. Wij berekenen daarvoor geen arbeidskosten en binnen Flevoland geen voorrijkosten. Alleen de eventueel voor onderhoud noodzakelijk te vervangen grotere/duurdere onderdelen worden berekend.

Daarnaast zijn bij ons ook onderhoudssetjes verkrijgbaar, bestaande uit 20 ontkalkingstabletten, 20 reinigingstabletten en 1 tube siliconenvet om de zetgroep soepel te laten draaien. Deze setjes kosten slechts € 19,95 (excl. verzendkosten) en zijn via deze site te bestellen 

Tevens verkopen wij kleine wasbare ragborstels (11 st. in verschillende maten) om de koffie uitloop te reinigen. Deze komen op € 7,85 per set. (excl. verzendkosten)