Aantal artikelen:
Subtotaal:
0
€ 0.00
empty

Koffiemachines, gereviseerd met garantie! Tevens onderhoud en reparatie.

home   /   machines

Gereviseerde koffiemachines van Flevo Koffieservice met garantie (3)

Wij kopen kwaliteitsmachines in die weliswaar enige gebruiksuren hebben, maar na een volledige controle en revisie op alle kwetsbare onderdelen, weer helemaal klaar zijn voor een nieuw leven bij u thuis.

En deze machines kunnen wij voordelig aanbieden, vaak zelfs voor de helft van de nieuwprijs of nog minder, mét 3 maanden volledige garantie!*       

Dit zijn voornamelijk commerciële machines die de koffie vers malen, soms Nespresso-machines Echter zijn dit vaak de inbouwmachines of professionelere losstaande machines.

Het is duidelijk dat we zuiniger om moeten gaan met het milieu en af moeten van onze weggooimaatschappij. Daarom bieden wij uitsluitend kwaliteitsmachines, die na uitvoerige controle en revisie nog geruime tijd mee kunnen én betrouwbaar zijn.

Bent u op zoek naar een specifiek model omdat dit beter past bij uw inrichting of andere apparatuur, dan zoeken wij graag met u mee. Stuurt u ons een e-mail met uw wensen en we gaan voor u aan de slag. Uiteraard wordt zo’n machine door ons volledig nagekeken en waar nodig gereviseerd!

Wilt u uw oude machine bij ons inruilen, dan bespreken graag wij met u de mogelijkheden. Soms kunnen wij u nog een bedrag bieden waarna wij de machine op eigen verantwoording reviseren. Is dit niet meer mogelijk, dan zorgen wij voor een verantwoorde afvoer.

*zie onze garantievoorwaarden

Kosten voor plaatsing van een machine? € 0,19ct de km

Zoekopdracht voor een machine

Zoekopdracht voor een machine

Wij zoeken met u samen naar de perfecte machine voor u.

→ Bekijk en bestel
Miele cva4085

Miele cva4085

Miele Inbouw met vaste wateraansluiting

Vanaf € 550.00 incl. BTW

→ Bekijk en bestel